About

Over ons

Over ons

Ouder Blog is gestart in 2014 als een informatieve site die ouders van kinderen in de leeftijd 0-16 op regelmatige basis nieuws brengt op vlak van uitstapjes, boeken, DVD’s, muziek, mode, … .  Ouderblog.be is een onafhankelijk platform dat er is voor alle ouders en zich niet richt tot enkel de mama’s of de papa’s. Daarnaast zijn ook ouders in spé, grootouders en bij uitbreiding iedereen welkom op Ouder Blog.

Via “Boekenkast by Ouder Blog” willen we de recensies die vroeger op Ouder Blog verschenen, gaan groeperen. Dit omdat er heel wat kinder- en jeugdboeken verschijnen en Ouder Blog meer een boekenwebsite werd dan een informatieve website waarvoor het oorspronkelijk bedoeld was.

De redactie

De redactie bestaat uit twee personen. Jeroen Herrie, oprichter van Ouder Blog, is nog steeds de hoofdredacteur. Ook zijn vriendin is vanaf augustus ’15 mee verantwoordelijk voor de berichten die verschijnen op de blog. Natuurlijk zijn nieuwe redactieleden en gastbloggers steeds welkom om van Ouderblog.be een mooie community te maken voor en vooral door ouders.

Persberichten

Wilt u ons uw persbericht en/of recensie-exemplaren sturen? Dit zou fijn zijn. “Boekenkast by Ouder Blog” is geïnteresseerd in alle nieuwtjes qua kinder- en jeugdboeken, alsook Young Adult en boeken ivm opvoeden van kinderen. U kunt ons ongevraagd toevoegen aan uw persbestand met de volgende gegevens:

Ouderblog.be,
tav Jeroen Herrie
Kerkstraat 71
9120 Vrasene (België)

redactie@ouderblog.be

Het recenseren van kinder- en jeugdboeken die wij zelf hebben kunnen ervaren is een mooie uitdaging. Zo kunnen wij de bezoekers onze ervaring met het boek meegeven. Dit is een uitdaging maar geen noodzaak. Leuke boeken die we niet zelf hebben kunnen lezen zullen ook de nodige aandacht krijgen op “Boekenkast by Ouder Blog”.

Winacties

Op regelmatige basis zullen we op “Boekenkast by Ouder Blog” één of meerdere winacties organiseren. Een winactie is een leuke manier om onze bezoekers kennis te laten maken met een bepaald boek! Een winactie wordt altijd vergezeld door een nieuwsbericht en staat nog eens apart vermeld op de WIN-pagina.

Wenst u een 1 of meerdere boeken ter beschikking te stellen voor een winactie? Laat het ons even weten: redactie@ouderblog.be. Aan een winactie zijn geen kosten verbonden, tenzij de kosten van het aangeboden boek. Ook het deelnemen aan winacties is gratis.

Mediakit

Wij hebben ook een mediakit ter uwe beschikking met extra info over Ouder Blog.